Brokuł

Brokuł
Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.
Kiełki brokuła zawierają dużo białka, witaminy A, C, E, K i B, minerały (m.in. selen, cynk, wapń) oraz wiele wartościowych składników, takich jak koenzym Q10, błonnik, luteina i sulforafan, który przeciwdziała nowotworom. Kiełki brokuła są pikantne w smaku, można je łączyć z twarogiem, kanapkami, sałatkami i jajecznicą.
Opakowanie jednostkowe | Opakowanie zbiorcze | Numer katalogowy | Kod EAN |
---|---|---|---|
8 g | 10 szt. | 1576 | 5904517202993 |
Porady i wskazówki

Jak przygotować kwiaty doniczkowe na brak wody w czasie urlopu?
Wyjazd na wymarzony urlop za kilkadziesiąt minut... Nerwowe dopakowywanie walizki... Gdy kurz po...

Dlaczego warto stosować biohumusy?
Preparaty humusowe stymulują rozwój systemu korzeniowego rośliny. Poprawiają wszystkie parametry...

Pielęgnacja magnolii w pięciu krokach
Od początku kwietnia możemy zauważyć pąki na magnoliach, które zwiastują najpiękniejszy czas...

Jak pielęgnować storczyki?
"Zakręceni na punkcie zieleni" - to nowy format poradnikowy Bioponu. Po raz pierwszy jesteśmy...