Fasola mung

Fasola mung
Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.
Kiełki fasoli Mung stanowią cenne źródło błonnika i łatwo przyswajalnego białka. Zawierają dużą ilość enzymów, soli mineralnych i antyutleniaczy zapobiegających chorobom serca i nowotworom. Przyczyniają się do obniżenia złego cholesterolu. Są twarde i chrupiące, mogą być serwowane na zimno i na gorąco. Stanowią doskonały dodatek do potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej.
Opakowanie jednostkowe | Opakowanie zbiorcze | Numer katalogowy | Kod EAN |
---|---|---|---|
40 g | 5 szt. | 1573 | 5904517202979 |
Porady i wskazówki

10 rzeczy, które powinien wiedzieć każdy, kto uprawia storczyki
1) Roślina potrzebuje światła rozproszonego. Nadmierne oddziaływanie promieni słonecznych może...

Datura zgubiła wszystkie pąki
Najczęstszą przyczyną zrzucania pąków Datury jest przesuszenie rośliny. Datura lubi regularne...

Co jest powodem braku kwitnienia skrzydłokwiatu?
Skrzydłokwiat wymaga dokarmiania, dlatego powinniśmy go nawozić specjalistycznymi nawozami do...

Jak wapnowanie wpyłwa na jakość gleby?
Często słyszymy, że wapnowanie jest bardzo istotnym zabiegiem pielęgnacyjnym w ogrodach, bo...