pl

Fasola mung

Fasola mung

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki fasoli Mung stanowią cenne źródło błonnika i łatwo przyswajalnego białka. Zawierają dużą ilość enzymów, soli mineralnych i antyutleniaczy zapobiegających chorobom serca i nowotworom. Przyczyniają się do obniżenia złego cholesterolu. Są twarde i chrupiące, mogą być serwowane na zimno i na gorąco. Stanowią doskonały dodatek do potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
40 g5 szt.15735904517202979

Porady i wskazówki

7 zasad prawidłowej pielęgnacji Poinsecji (Gwiazdy Betlejemskiej)

Przy zakupie Gwiazdy Betlejemskiej należy zwrócić uwagę czy roślina ma zdrowe liście i na tyle...

Maść ogrodnicza – czym jest i do czego służy

Maść ogrodnicza przeznaczona jest do zabezpieczana ran drzew i krzewów, które są nieprzerwanie...

Pielęgnacja trawnika

Trawnik, jako podstawa zadbanego ogrodu, wymaga dużo uwagi, cierpliwości i uczucia....

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.