pl

Fasola mung

Fasola mung

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki fasoli Mung stanowią cenne źródło błonnika i łatwo przyswajalnego białka. Zawierają dużą ilość enzymów, soli mineralnych i antyutleniaczy zapobiegających chorobom serca i nowotworom. Przyczyniają się do obniżenia złego cholesterolu. Są twarde i chrupiące, mogą być serwowane na zimno i na gorąco. Stanowią doskonały dodatek do potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
40 g5 szt.15735904517202979

Porady i wskazówki

Nasturcja cenna dla zdrowia

Nasturcja większa pnąca Tropaeolum majus to powszechna i zarazem niezwykle cenna dla naszego...

Co jest powodem obumierania kwiatu pelargonii jeszcze przed rozkwitem kwiatostanu?

Najprawdopodobniej ma za dużo azotu. Po prostu na jakiś czas najlepiej zaprzestać nawożenia. Po...

Jak oddzielić młodą roślinę wyrastającą na pędzie kwiatowym storczyka?

Keiki to słowo, które pochodzi z języka hawajskiego i oznacza dziecko. U storczyków tak własnie...

Kwiat surfinii więdnie, zmniejsza się ilość kwiatów

Prawdopodobnie roślina jest przelana. Trzeba wyjąć roślinę z doniczki, wykruszyć nieco ziemi,...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.