pl

Fasola mung

Fasola mung

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki fasoli Mung stanowią cenne źródło błonnika i łatwo przyswajalnego białka. Zawierają dużą ilość enzymów, soli mineralnych i antyutleniaczy zapobiegających chorobom serca i nowotworom. Przyczyniają się do obniżenia złego cholesterolu. Są twarde i chrupiące, mogą być serwowane na zimno i na gorąco. Stanowią doskonały dodatek do potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
40 g5 szt.15735904517202979

Porady i wskazówki

Czy w jednej donicy można posadzić kilka storczyków ?

Storczyki można sadzić razem, jednak ważne jest żeby pochodziły z tej samej uprawy. Jeżeli są z...

Cyklameny – jak sprawić, aby cieszyły swoim pięknem kilka sezonów?

Odwiedzając kwiaciarnie nie trudno się domyślić, że jesień i zima to zdecydowanie „ich czas”. Są...

9 rzeczy, o których warto pamiętać sadząc cebule kwiatowe

Aby móc cieszyć się pięknym, kolorowym wiosennym ogrodem, w którym królują rośliny cebulowe,...

Drugie życie popiołu drzewnego

Dom jednorodzinny bez kominka opalanego na drewno to rzadki widok. Podobnie jak dom jednorodzinny...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.