pl

Fasola mung

Fasola mung

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki fasoli Mung stanowią cenne źródło błonnika i łatwo przyswajalnego białka. Zawierają dużą ilość enzymów, soli mineralnych i antyutleniaczy zapobiegających chorobom serca i nowotworom. Przyczyniają się do obniżenia złego cholesterolu. Są twarde i chrupiące, mogą być serwowane na zimno i na gorąco. Stanowią doskonały dodatek do potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
40 g5 szt.15735904517202979

Porady i wskazówki

Nasturcja cenna dla zdrowia

Nasturcja większa pnąca Tropaeolum majus to powszechna i zarazem niezwykle cenna dla naszego...

Biopon Koncentrat do zmiękczania wody - co to takiego i czy warto go stosować?

Hodowcy roślin, niezależnie od tego czy są posiadaczami sporej wielkości upraw, czy kilku...

7 rzeczy, o których należy pamiętać przesadzając storczyki

1. Orchidee należy przesadzić, gdy podłoże straciło swoje właściwości, korzenie zaczęły gnić (np....

Uprawa juki domowej - stanowisko, podlewanie, nawożenie

1) Roślinie należy zapewnić miejsce z dostępem do dużej ilości światła. Dobrze znosi również...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.