pl

Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki kapusty zawierają duże ilości witamin i aminokwasów. Bogate w wapń, żelazo, magnez potas siarkę i sulforafan –substancję przeciwdziałającą nowotworom. Są wyraziste w smaku, a dzięki pięknemu kolorowi stanowią doskonałe przybranie dań. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
8 g10 szt.15715904517202955

Porady i wskazówki

Czy w jednej donicy można posadzić kilka storczyków ?

Storczyki można sadzić razem, jednak ważne jest żeby pochodziły z tej samej uprawy. Jeżeli są z...

Datura zgubiła wszystkie pąki

Najczęstszą przyczyną zrzucania pąków Datury jest przesuszenie rośliny. Datura lubi regularne...

Co nieco o pielęgnacji kwiatów w ogrodzie

Ósmy odcinek "Zakręconych na punkcie zieleni" poświęcamy najbardziej popularnym kwiatom ogrodowym...

Jak sadzić róże?

Róże najlepiej rosną w miejscu słonecznym i przewiewnym. Róże ogrodowe powinniśmy sadzić jesienią...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.