pl

Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki kapusty zawierają duże ilości witamin i aminokwasów. Bogate w wapń, żelazo, magnez potas siarkę i sulforafan –substancję przeciwdziałającą nowotworom. Są wyraziste w smaku, a dzięki pięknemu kolorowi stanowią doskonałe przybranie dań. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
8 g10 szt.15715904517202955

Porady i wskazówki

6 powodów, dlaczego nie powinno się przesadzać roślin domowych zimą

1. Większość roślin zimą przechodzi w stan spoczynku....

Co jest powodem obumierania kwiatu pelargonii jeszcze przed rozkwitem kwiatostanu?

Najprawdopodobniej ma za dużo azotu. Po prostu na jakiś czas najlepiej zaprzestać nawożenia. Po...

Nasturcja cenna dla zdrowia

Nasturcja większa pnąca Tropaeolum majus to powszechna i zarazem niezwykle cenna dla naszego...

9 faktów o niezwykle zdrowej dyni

1. Owoce dyni potrafią osiągnąć wagę nawet do 200 kg i zawierają niezwykle potężną dawkę cennych...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.