pl

Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki kapusty zawierają duże ilości witamin i aminokwasów. Bogate w wapń, żelazo, magnez potas siarkę i sulforafan –substancję przeciwdziałającą nowotworom. Są wyraziste w smaku, a dzięki pięknemu kolorowi stanowią doskonałe przybranie dań. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
8 g10 szt.15715904517202955

Porady i wskazówki

Jak dbać o krzewy owocowe?

Polska zajmuje 4. miejsce na liście największych producentów borówki amerykańskiej na świecie...

Nasturcja cenna dla zdrowia

Nasturcja większa pnąca Tropaeolum majus to powszechna i zarazem niezwykle cenna dla naszego...

Pielęgnacja trawnika

Trawnik, jako podstawa zadbanego ogrodu, wymaga dużo uwagi, cierpliwości i uczucia....

8 zasad dotyczących odkurzania roślin domowych

1. Kurz na liściach roślin ogranicza dostęp światła do ich tkanek, co utrudnia fotosyntezę.2....

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.