pl

Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki kapusty zawierają duże ilości witamin i aminokwasów. Bogate w wapń, żelazo, magnez potas siarkę i sulforafan –substancję przeciwdziałającą nowotworom. Są wyraziste w smaku, a dzięki pięknemu kolorowi stanowią doskonałe przybranie dań. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
8 g10 szt.15715904517202955

Porady i wskazówki

Plamy na liściach storczyka

Każdy rodzaj plam na liściach storczyka wskazuje na inną przyczynę ich powstania - błędy w...

Jak zabezpieczyć na zimę hortensję ogrodową?

Zaleca się, aby hortensję zabezpieczać pod koniec listopada, kiedy gleba przemarza na głębokość 3...

Datura zgubiła wszystkie pąki

Najczęstszą przyczyną zrzucania pąków Datury jest przesuszenie rośliny. Datura lubi regularne...

Dlaczego warto wysiać bazylię, lubczyk, miętę i inne zioła?

Jeszcze jakiś czas temu o dobroczynnym działaniu ziół słyszano wiele przesądów, dziś dowodem tego...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.