pl

Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki kapusty zawierają duże ilości witamin i aminokwasów. Bogate w wapń, żelazo, magnez potas siarkę i sulforafan –substancję przeciwdziałającą nowotworom. Są wyraziste w smaku, a dzięki pięknemu kolorowi stanowią doskonałe przybranie dań. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
8 g10 szt.15715904517202955

Porady i wskazówki

Jak zabezpieczyć róże na zimę?

Zabezpieczanie róż na zimę, ze względu na nasz klimat jest koniecznością. Istnieje wiele metod...

Jak zabezpieczyć wczesnowiosenne kwiaty przed powrotem zimy?

Ciepła zima jest niebezpieczna dla wczesnowiosennych kwiatów. Dodatnie temperatury sprawiają, że...

Co zrobić, gdy liście storczyka marszczą się i usychają?

Jedną z najczęstszych przyczyn wysychania liści jest odwodnienie storczyka.  Warto sprawdzić stan...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.