pl

Rzeżucha

Rzeżucha

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Regularnie spożywane ułatwiają trawienie, przeciwdziałają wirusom i nowotworom.

Kiełki rzeżuchy to doskonałe źródło witamin C, A, B, D, jodu, soli mineralnych i olejków eterycznych. Pobudzają przemianę materii, orzeźwiają, poprawiają pracę nerek i łagodzą bóle stawów. Wpływają korzystnie na wygląd włosów, cery i paznokci. Mają charakterystyczny ostry smak i zapach, który znakomicie komponuje się z sałatkami, twarogiem, potrawami warzywnymi i kanapkami.

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
30 g10 szt.15775904517203006

Porady i wskazówki

Mszyce w ogrodzie

Jeżeli nie jesteś zwolenniczką chemicznych środków ochrony roślin, warto skorzystać z domowych...

Uprawa juki domowej - stanowisko, podlewanie, nawożenie

1) Roślinie należy zapewnić miejsce z dostępem do dużej ilości światła. Dobrze znosi również...

Dlaczego pomidory wczesną wiosną nie mają smaku?

Kupujemy pomidory wczesną wiosną bo tęsknimy za ich smakiem i wartościowymi witaminami, których...

Kwiat surfinii więdnie, zmniejsza się ilość kwiatów

Prawdopodobnie roślina jest przelana. Trzeba wyjąć roślinę z doniczki, wykruszyć nieco ziemi,...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.