pl

Rzodkiewka

Rzodkiewka

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki rzodkiewki są bardzo smaczne i zawierają największą spośród wszystkich kiełków ilość witaminy C. Ponadto odznaczają się wysoką zawartością siarki, dzięki czemu korzystnie wpływają na stan włosów, skóry i paznokci. Posiadają silne właściwości odkażające, antybakteryjne, oczyszczające i detoksykujące. Mają ostry, pikantny smak i doskonale komponują się z twarogiem i jajecznicą. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
20 g5 szt.15725904517202962

Porady i wskazówki

Drugie życie popiołu drzewnego

Dom jednorodzinny bez kominka opalanego na drewno to rzadki widok. Podobnie jak dom jednorodzinny...

Jesienny ogród - 8 zasad, które warto zapamiętać

1. Jesienią nie należy zapominać o podlewaniu ogrodu. Przy temperaturach powyżej 0°C podlewamy...

7 rzeczy, o których należy pamiętać przesadzając storczyki

1. Orchidee należy przesadzić, gdy podłoże straciło swoje właściwości, korzenie zaczęły gnić (np....

Nasturcja cenna dla zdrowia

Nasturcja większa pnąca Tropaeolum majus to powszechna i zarazem niezwykle cenna dla naszego...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.