pl

Rzodkiewka

Rzodkiewka

Świeże kiełki nasion są źródłem cennych składników odżywczych: witamin, mikroelementów i enzymów. Nadają się doskonale do surówek, sałatek i jako dodatek do kanapek.

Kiełki rzodkiewki są bardzo smaczne i zawierają największą spośród wszystkich kiełków ilość witaminy C. Ponadto odznaczają się wysoką zawartością siarki, dzięki czemu korzystnie wpływają na stan włosów, skóry i paznokci. Posiadają silne właściwości odkażające, antybakteryjne, oczyszczające i detoksykujące. Mają ostry, pikantny smak i doskonale komponują się z twarogiem i jajecznicą. 

Opakowanie jednostkoweOpakowanie zbiorczeNumer katalogowyKod EAN
20 g5 szt.15725904517202962

Porady i wskazówki

Dlaczego warto wysiać bazylię, lubczyk, miętę i inne zioła?

Jeszcze jakiś czas temu o dobroczynnym działaniu ziół słyszano wiele przesądów, dziś dowodem tego...

Dlaczego kwiaty azali się nie otwierają?

Główną przyczyną nie otwierania się liści azalii może być jej przelanie. Kwiat ten lubi wilgotne...

Co jest powodem obumierania kwiatu pelargonii jeszcze przed rozkwitem kwiatostanu?

Najprawdopodobniej ma za dużo azotu. Po prostu na jakiś czas najlepiej zaprzestać nawożenia. Po...

Jemioła - jak świąteczna ozdoba może wpłynąć na zdrowie?

Jemioła to po choince chyba najpopularniejsza roślina grudnia. Symbolizuje pomyślność i jest...

Top
zamknij

UWAGA! Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych oraz przede wszystkim dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb odbiorców. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.